Creatief webdesign

Hieronder een aantal voorbeelden van websites die ik heb gebouwd. Het belangrijkste vind ik dat de website origineel is. Natuurlijk let ik ook op toegankelijkheid en SEO. Ik sta mijn mannetje als fotograaf en tekstschrijver, en werk ook graag samen met andere professionals.

Bertoo

Bertine van Bertoo stoffeerderij schetste zelf haar website, daarna hebben we samen het ontwerp uitgewerkt. Een uniek product, net als elk gerestaureerd vintage meubel dat haar atelier verlaat.

bertoo.nl

Three Hares

Website voor interimmanager en reisgids Jorna Kniese. Logo getekend door Anne-Joke Wijsmuller. Ontwerp en technische realisatie door Ruige hond.

threehares.nl

Massagecoaching

Ontwerp n.a.v. bestaand visitekaartje. Tekst door Heidi. Ontwerp en technische realisatie door Ruige hond.

massagecoaching.nl

Huisartsdocent

One-page website t.b.v. de consultancy activiteiten van een voormalig huisarts. Ontwerp en technische realisatie door ruige hond.

huisartsdocent.nl

Petit Clos

E-commerce website wijnhandelaar. Technische realisatie en implementatie van het ontwerp, tevens opzetten productfotografie praktijk door Ruige hond.

www.petitclos.nl

Graffitinetwerk

Ruige hond werkt aan de technische realisatie van graffitinetwerk o.a. met drie speciaal geschreven Wordpress plugins. Tevens fungeert Ruige hond als SEO sparringpartner.

graffitinetwerk.nl

Dit is geen kookboek

Eenvoudige website voor een boek. Ruige hond maakte html templates, schreef css en fotografeerde de ingrediënten (voor het boek).

www.ditisgeenkookboek.nl

Joeri van ‘Ruige hond’ maakt prachtige websites.

→ Review door Nicolien / FeelActive

Ik ben Joeri, freelance webdeveloper en vormgever, aangenaam.

→ Over ruigehond

E-mail: hallo-at-ruigehond-dot-nl

Originele creatieve websites