Maatwerk website kosten

👊 Aanbieding voor kunstenaars en andere creatieve zelfstandigen: eenvoudige website halve prijs: geen € 1.500 maar € 750 euro inclusief zelf onbeperkt pagina’s toevoegen / beheren, 1 formulier, 1 template voor pagina weergave (alle prijzen ex btw).

Basis website halve prijs

😄 Voor alle nieuwe basis websites geldt bovendien: gratis hosting in 2021 (normaal vanaf € 12,50 per maand ex btw).

Let op, het is maatwerk, dus er is een voortraject om tot het beste ontwerp te komen en daarna wordt de website door een technicus in code gebouwd. Maatwerk code dus die zorgt dat je website optimaal presteert.

Pakketten: omdat het maatwerk is kan er altijd in overleg afgeweken worden. De pakketten geven een indicatie van de relatie tussen kosten en werkzaamheden.

Elk pakket is inclusief: 2 ontwerpvoorstellen waarna overleg plaatsvindt, op basis daarvan een derde ontwerpvoorstel en daarna 1 of 2 revisierondes. Eigen inlog om je site zelf aan te kunnen passen. Ontwerp en code toegespitst op jouw project. Ongelimiteerd aantal pagina’s en bestanden, op basis van fair use.

⭐⭐⭐ Basis maatwerk website € 1.500 – 1 speciaal ontwikkeld template voor weergave van je website.

⭐⭐⭐⭐ Compleet € 3.000 – 2 templates, formulier en mogelijk eenvoudige custom code*.

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitgebreid € 4.500 – meer templates, ook voor specifieke elementen, meer formulieren of ingewikkelder formulier en custom code* mogelijk.

💳 E-commerce > € 12.000 – zeer veel (detail) templates om de site perfect in te richten, bestelstraat, besteloverzichten.

*Wat is custom code? Hiermee bedoelen wij een specifieke oplossing zoals een enquête, een eenvoudige integratie met een backend, een animatie, iets anders dat buiten het ontwerp en de werking van de website zelf valt.

Omdat we hosten op een centrale Bloembraaden cloud oplossing krijg je altijd vanzelf verbeteringen in de code, nieuwe functionaliteit en integraties en uiteraard security patches zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Ook de servers en databases worden geheel onderhouden voor je.

Om dit waar te kunnen maken tegen deze kosten zijn er twee voorwaarden:

Hosting kosten van je maatwerk website:

‘Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Ruige Hond. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit, expertise en mate van support.’

→ Review door Graffitinetwerk BV

Bekijk mijn→ portfolio

Contact formulier en verdere gegevens ruige hond.

→ Contact

E-mail: hallo-at-ruigehond-dot-nl

Originele creatieve websites