Lead developer Bloembraaden

Bloembraaden is een moderne backend waarop men relatief snel stabiele websites kan realiseren zonder beperkingen. Het ideale platform voor een designer met enige kennis van frontend (html, css, javascript).

Bloembraaden: het ontstaan

Bloembraaden balt 20 jaar ervaring met het bouwen van websites samen in één super eenvoudig platform. Het kan bijna niets en daarmee legt het dus geen enkele beperking op aan de ontwerper. Tegelijk neemt het die ontwerper wél vervelende klussen uit handen, zodat die zich kan focussen op waar die goed in is. (Ontwerpen dus hopelijk. Of misschien: luieren.)

Bloembraaden: blijf op de hoogte!

Hoewel er verschillende websites op draaien is Bloembraaden nog in alpha. Ik (Joeri) ben hoofd ontwikkelaar en altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen. Uiteraard is Bloembraaden open source. Blijf op de hoogte

Gerealiseerd in Bloembraaden

Deze website is ook gemaakt in Bloembraaden. Hij bestaat uit 1 super simpele html template, 200 regels css en 100 regels javascript (uitgeschreven, dus voor compressie). De rest is content. In de beperking toont zich de meester (schreef Goethe al).

Over ruigehond

Ik ben Joeri, freelance webdeveloper en vormgever, aangenaam.

→ Over ruigehond